23. juli 2017

Backup i skyen til konkurrencedygtige priser

Hvorfor tage backup?

Backup er dine datas (og måske endda din virksomheds) livsforsikring.

De fleste virksomheder har i dag alle deres data liggende elektronisk på diverse PC’er, Mac’er og servere, men hvad gør man hvis der sker noget med de data?

Det behøver ikke at være en katastrofal hændelse, det kan blot være at en vigtig fil er blevet slettet ved en fejl, men det kan selvfølgelig også være større ting, som f.eks. brand, tyveri eller andet.

Jamen, så henter man jo bare seneste kopi fra sin backup! – Ja, hvis man da har en backup!

WizzBizz CloudBackup

WizzBizz tilbyder en cloudbaseret backupløsning til meget konkurrencedygtige priser.

Grunden til at vi kan holde prisen nede, er at vores løsning er baseret 100% på Open Source produkter. Der er derfor ingen licensudgifter til softwareproducenter.

Bareos Logo

Helt specifikt anvender vi Bareos produktet, som er en enterprise-grade backupløsning, der giver stor fleksibilitet og meget høj sikkerhed med state-of-the-art kryptering af dine data, så de ikke kan læses og misbruges, hvis de skulle falde i fremmede hænder.

Hvordan?

Rent praktisk foregår det ved at vi installerer et program på jeres eksisterende server.

Hvis i ikke har en server allerede, kan vi levere en decideret backup-server til en fornuftig pris.

Tilsvarende installeres et lille program på hver af de computere i ønsker at tage backup af.

Når det er sket, og vi har aftalt, hvad der skal tages backup af, sætter vi det hele op, og I skal ikke tænke mere over det.

Efter hver backup, får I en email med resultatet af den udførte backup, og hver måned får I en oversigt over jeres pladsforbrug, så i kan følge med i udviklingen.

Backup-data overføres via en krypteret forbindelse til vores servere, hvor de ligger trygt og godt, og selvfølgelig stadig krypteret, indtil den dag I får brug for at genskabe dele af eller alt jeres data.

Mere info

Kontakt os for en snak om jeres behov. Så finder vi den rigtige løsning sammen!